Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan onze nieuwste productversie, V4. Om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, delen we elke vrijdag een nieuwe of vernieuwde feature in onze “Feature Friday”. Vorige week hebben we de Admin portaal besproken. Als u deze hebt gemist, kunt u deze blog hier nog nalezen.

Deze vrijdag pakken we het anders aan. Vandaag bespreken we meerdere functionaliteiten die de voordelen van SmartLockr laten zien én daarmee bijdragen aan veilige communicatie.

Enkele voordelen van SmartLockr

Er is een aantal beheerdersmogelijkheden bijgekomen:

SmartLockr is een veilige oplossing voor communicatie binnen uw organisatie, zowel intern als extern. De functionaliteiten in V4 maken het mogelijk om op een slimmere en veiligere manier om te gaan met het delen van privacygevoelige informatie, zonder dat het ten koste gaat van het gebruiksgemak. Wat u nog meer kunt verwachten? U leest het hier:

Vergroten van bewustwording
We hebben het al eens besproken in onze blog over Machine learning. Bewustwording bij het versturen van privacygevoelige is een must. Een fout is snel gemaakt, hoe goed uw systeem ook is beveiligd. SmartLockr biedt niet alleen een veilige oplossing, maar speelt ook in op het gedrag van de verzender van een e-mail. Staat u op het punt gevoelige informatie te verzenden? Dan zal het systeem dit herkennen en u hierop wijzen. Heeft u ontvangers toegevoegd aan uw e-mail? Dan wordt er nog gevraagd om de opgegeven ontvangers te bevestigen. Op deze manier kan een eventueel gemaakte fout nog worden ontdekt, voordat u uw e-mail verstuurt.

Blokkeren ná verzending
Heeft u een e-mail met bestanden verzonden, maar blijkt er toch nog iets mis te zijn gegaan? Dan kunt u bestanden ná verzending alsnog blokkeren. Berichten die met SmartLockr worden verzonden komen namelijk in uw verzonden items. Eenvoudig en snel kunt u de betreffende e-mail terughalen en het bestand achteraf blokkeren. Zo kunt u altijd achterhalen wat u heeft uitgestuurd en mocht het nodig zijn, kunt u verzonden bestanden blokkeren.

Alles in één keer downloaden
Heeft u meerdere bestanden ontvangen? Dan kunt u deze eenvoudig in één keer downloaden als zip bestand. Dit maakt het ontvangen van veel bestanden een stuk gemakkelijker.

Bovenstaande voordelen zijn slechts een paar van de velen die V4 uw organisatie zal bieden. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe functionaliteiten die eraan komen? Schrijft u zich dan hieronder in voor onze blogs en wij nemen u graag mee in onze V4 productontwikkeling.

Abonneer voor meer artikelen

8 + 7 =