Het SmartLockr Intelligent Data Protection Platform maakt veilige communicatie mogelijk. Om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, delen we elke vrijdag een nieuwe of vernieuwde feature in onze “Feature Friday”.

Vandaag: error reporting, oftewel het versturen van logs om eventuele problemen met de applicatie te verhelpen. Hoe dit precies werkt, leest u in de Feature Friday van vandaag.

Registreren in logs

Wanneer er met systemen wordt gewerkt, dan is het belangrijk om bij te houden wat er allemaal binnen dat systeem gebeurt. Dit wordt gedaan met zogenaamde logs. Alle acties staan geregistreerd, zowel de voltooide acties als eventuele foutmeldingen. Want ja, fouten kunnen weleens voorkomen. Mocht het zo zijn dat het systeem niet naar behoren werkt, dan worden de logs erbij gepakt om te kijken waar het probleem ligt. Vaak dient u als gebruiker zelf te onderzoeken waar het is mis gegaan – en dat kan heel veel tijd kosten. Daarnaast is het vaak een ingewikkeld proces, want waar begint u?

SmartLockr heeft een nieuwe feature die het u allemaal makkelijker zal maken: rapportages die eenvoudig op te vragen zijn, om beter inzicht te krijgen in de acties.

Rapportages van foutmeldingen

Door de logs die SmartLockr gebruikt, worden alle acties netjes geregistreerd. Als er een keer iets fout gaat waar u de logs bij nodig heeft, dan zijn deze heel eenvoudig op te vragen. Met slechts één druk op de knop, wordt er een uitdraai mogelijk gemaakt:

Maar, dat is niet wat deze feature zo sterk maakt. Wanneer u de logs opvraagt, dan worden deze direct naar het supportteam van SmartLockr verzonden. Dit betekent dat u zelf niet meer in de logs hoeft te zoeken naar het probleem. Met andere woorden: SmartLockr ontzorgt u dit proces, dat veel tijd kan kosten.
Nadat u de logbestanden heeft opgevraagd, zal het supportteam zo snel mogelijk contact met u opnemen. Hierbij kunt u een rapportage verwachten waarin naar voren komt waar het probleem precies ligt. Makkelijk en snel, zonder dat het uw eigen werkproces verstoort.

Wilt u op de hoogte blijven van de integraties die op de planning staan, of heeft u misschien een integratie die u zou willen terugzien? Houd dan onze integratiepagina in de gaten of ontvang een melding als wij weer nieuwe blogs beschikbaar hebben.

Abonneer voor meer artikelen

Abonneer voor meer artikelen