Het SmartLockr Intelligent Data Protection Platform maakt veilige communicatie mogelijk. Om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, delen we elke vrijdag een nieuwe of vernieuwde feature in onze “Feature Friday”. Vandaag hebben we geen nieuwe feature, maar bespreken we er één die voor veel organisaties een uitkomst zal bieden: het delen van grote bestanden. Waarom dit een groot voordeel is, leest u in de blog van vandaag.

Grote bestanden sturen een probleem

Dagelijks worden er in organisaties veel bestanden over en weer verstuurd. Dat hoeft geen probleem te zijn. Ook niet dat die bestanden verschillende formats kunnen hebben, omdat organisaties applicaties gebruiken die deze verschillende formats kunnen lezen. Maar wat vaak wel een probleem kan zijn, is de grootte van het bestand.

Iedereen heeft het vast weleens meegemaakt: er moet een groot bestand worden verstuurd, maar dan komt er een melding dat het bestand te groot is voor verzending. Veel applicaties ondersteunen namelijk het versturen van grote bestanden niet. Gelukkig zijn er applicaties op de markt die dit wel mogelijk maken, zoals WeTransfer en Dropbox. Dus het probleem met het verzenden van grote bestanden? Dat is opgelost…toch? Toch niet helemaal, als we gaan kijken naar het veiligheidsniveau waarmee deze bestanden worden verstuurd. Dit soort applicaties houdt namelijk niet veel rekening met het veilig versturen van grote bestanden. Het gaat er namelijk om dát er grote bestanden kunnen worden verstuurd.

Veilig grote bestanden versturen met SmartLockr

SmartLockr heeft hier de juiste oplossing voor. Het is namelijk mogelijk om bestanden > 25 MB te versturen. Dit is velen malen groter dan de gemiddelde applicatie. Maar, dat is natuurlijk nog niet alles. Want versturen met SmartLockr, betekent ook beveiligd versturen. Dus kortgezegd: SmartLockr maakt het mogelijk om grote bestanden beveiligd te versturen. Zonder het gebruik van applicaties die niet veilig kunnen werken. Simpel en dus veilig!

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom ons product? Schrijft u zich dan hieronder in en mis geen nieuwtjes meer!

Abonneer voor meer artikelen

Abonneer voor meer artikelen