De NTA 7516: het is de norm waar zorgorganisaties en gemeentes mee te maken zullen krijgen. Hoewel de norm in mei van dit jaar is gepubliceerd, is het nog niet voor iedereen duidelijk wat deze norm inhoudt. En dat moet anders. Volgend jaar gaat deze norm van kracht en kunnen gemeentes en zorgorganisaties hier niet meer omheen. Bent u al helemaal op de hoogte?

Zoals gezegd, komt de NTA 7516 eraan. Het is als organisatie belangrijk om hier aan te voldoen, omdat een datalek met vervelende gevolgen anders op de loer ligt. De norm is openbaar voor inzage, maar het omvat veel technische termen en daarbij is het nog niet voor iedereen duidelijk wat de kern van de NTA 7516 precies is. Daarom hebben wij voor u een kleine reminder, met de NTA 7516 in een notendop:

Aanmelden voor het NTA 7516 event

Bent u een gemeente of een zorgorganisatie in de provincie Utrecht? Dan kan deze kennissessie interessant zijn voor u:

  • Wanneer? Donderdagmiddag 7 november
  • Waar? De provincie Utrecht, de exacte locatie wordt nader bekendgemaakt.
  • Voor wie? CISO’s en FG’s binnen de gemeente of zorgorganisatie

    Wilt u hierbij zijn? Klik dan op onderstaande knop voor de inschrijving: