Bolig Selskap

Flere og flere data er tilgjengelig digitalt, inkludert hos boligforeninger. Som boligforening er du opptatt med å digitalisere mye informasjon om leietakere, inkludert informasjon som er dekket av personvernreglement. Vurder all informasjonen som en leietaker må gi før de tildeles et hus: kontrakter, kopier av pass, ansettelseserklæring og så videre. Den største utfordringen i å beskytte denne informasjonen er ikke selve beskyttelsesmetoden, men i å skape bevissthet blant medarbeiderne.
Les mer

Om lag 30% av den nederlandske befolkningen leier via en boligforening som betyr at denne sektoren behandler personopplysninger fra en betydelig andel av befolkningen. Det handler imidlertid ikke bare om behandling av filer under en forespørsel om utleieforespørsel, og mange viktige data deles også i andre tilfeller, for eksempel betalingsstandarder eller støyforstyrrelser. Resultatet? Mye av kommunikasjonen under behandlingen av disse filene skjer via e-post. Det siste du vil ha er at denne informasjonen skal skilles.

Med SmartLockr reduserer du sjansen for datalekkasje med 97%. Start nå med sikker e-post og hindre at personverns sensitive data faller i feil hender. Dette reduserer risikoen så mye som mulig for din organisasjon og dine kunder.
Interessert i å vite mer om hvordan vi kan sikre kommunikasjonen i organisasjonen din? Ta en titt på vår produktside.