Forsikringsselskap

Ved å holde oversikt over spesifikk informasjon om kunder og trender i samfunnet, er forsikringsselskapene bedre i stand til å vurdere risiko. I tillegg kan skader være begrenset, og en klient kan motta mer personlig assistanse. På grunn av generell databeskyttelsesforordning påvirker behandlingen av all denne informasjonen imidlertid også personvernet til klienten. Beskyttelsen av personopplysninger er ikke bare et lovlig krav, men er av stor betydning for forbrukertillit.
Les mer

Klienter blir stadig mer kritiske om hva som skjer med deres personlige data. Ifølge den nederlandske databeskyttelsesmyndigheten (DPA) kommer det høyeste antallet rapporterte data, etter helse og velvære, fra finanssektoren. Dette gjelder hovedsakelig forsikringsselskaper og pensjonskasser.
En ulykke kan skje enklere enn du tror – og vi snakker ikke om hva slags ulykker du behandler som forsikringsselskaper daglig. De er data lekkasjer som du ikke har dekket deg mot. Du er forpliktet til å rapportere en datalekkasje, hvis den oppstår. Dette kan skade ikke bare bedriftens omdømme, men kundeinformasjon kan bli tilgjengelig og falle i feil hender.

Med SmartLockr reduserer du risikoen for datalekkasje med 97%. På den måten reduserer du risikoen så mye som mulig for kontoret ditt og for dine kunder. Interessert i å vite mer om hvordan vi kan sikre kommunikasjonen i organisasjonen din? Ta en titt på vår produktside.