Pensjon

Som pensjonsleverandør behandler du personopplysninger fra ulike pensjonister. Dette kan inkludere personnummer, personopplysninger som alder og adresse, samt pensjonsrettigheter. Generell databeskyttelsesforordning sier at du må overholde strenge regler når det gjelder behandling av alle disse personopplysningene. De berørte partene må være godt informert og personopplysningene må være godt beskyttet.
Les mer
Dessverre virker det som om dataflyt ikke alltid løper jevnt. Sende dokumenter som ikke er tilstrekkelig beskyttet øker risikoen for datalekkasje. Tenk på konsekvensene av at data fra en av dine kunder plutselig blir offentlig informasjon. Konsekvensene vil være enorme, ikke bare for klienten, men også for din organisasjon. Du vil absolutt ikke ha komplette filer som inneholder bankkontooplysninger for å bli synlige for personer med feil intensjoner.

Med SmartLockr reduserer du risikoen for datalekkasje med 97%. Start med sikker e-post og hindre at klientinformasjon faller i feil hender. Reduser risikoen for kontoret ditt så vel som kunden din så mye som mulig.
Interessert i å vite mer om hvordan vi kan sikre kommunikasjonen i organisasjonen din? Ta en titt på vår produktside.